Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Πότε μία γυναίκα είναι πιο ελκυστική;

Ξεχάστε όλα όσα ξέρετε και «μηχανεύεστε» προκειμένου να αποπλανήσετε τον άντρα που ποθείτε! Τα σέξι σύνολα, οι ψηλοτάκουνες γόβες, τα μισόκλειστα μάτια και τα ακριβά αρώματα είναι…
πασέ!
Σύμφωνα με νέες έρευνες το μόνο που χρειάζεστε για να τραβήξετε την προσοχή του, είναι.. ένα T shirt και άρωμα γυναίκας!Μάλιστα καλά διαβάσατε!

H συγκεκριμένη έρευνα λοιπόν, αναφέρει πως η τεστοστερόνη χτυπάει… κόκκινο όταν οι άντρες μυρίζουν σε ένα t shirt το φυσικό άρωμα που αναδύει μια γυναίκα κατά την διάρκεια των γόνιμων ημερών της!

«Όλοι  οι άντρες που τους δόθηκε ένα τέτοιο T shirt μετρήθηκαν με πολύ  υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης (που είναι και η ορμόνη του σεξ) από ό,τι εκείνοι που τους δόθηκε ένα αντίστοιχο ρούχο που είχε όμως φορεθεί από γυναίκες που βρισκόντουσαν νωρίτερα ή αργότερα στον κύκλο τους» επεσήμαναν οι επιστήμονες Miller και Maner του Πανεπιστημίου της Florida.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα,  οι ερευνητές, μπήκαν στην διαδικασία να συγκρίνουν την ανθρώπινη  συμπεριφορά με αυτή του ζωικού βασιλείου, για να καταλήξουν πως πολλές  φορές οι ομοιότητες είναι σημαντικές μιας και στην επιλογή του ζευγαρώματος, σημαντικό ρόλο- μεταξύ άλλων- παίζει και η οσμή.

Τώρα λοιπόν κορίτσια που ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να τον αποπλανήσετε, δεν έχετε παρά να... μετράτε μέρες!
dinatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips