Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Το φτάρνισμα προκαλείται...από τις σεξουαλικές σκέψεις


 Το φτέρνισμα σε πολλούς ανθρώπους συνδέεται με τις σεξουαλικές σκέψεις αλλά και τον οργασμό!!
  Αυτό ανακοίνωσαν η Βασιλική Εταιρεία Ιατρικής του Λονδίνου, και οι επικεφαλής της σχετικής έρευνας δρ. Μαχμούτ Μπούτα από το νοσοκομείο Τζον Ράντκλιφ της Οξφόρδης και του φυσίατρου Χάρολντ Μάξγουελ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Μιντλέσεξ!

  Η έρευνα ξεκίνησε όταν οι δύο γιατροί παρατήρησαν έναν ασθενή που υπέφερε από ανεξέλεγκτο φτέρνισμα κάθε φορά που έκανε σεξουαλικές σκέψεις. Με αφορμή αυτό το μεμονωμένο περιστατικό προχώρησαν σε περαιτέρω έρευνα και κατέληξαν σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.


Συχνότερο απ' ότι νομίζουμε το ... σεξουαλικό φτέρνισμα!

  Το φαινόμενο άνδρες και γυναίκες να σκέφτονται κάποιον σεξουαλικά ή να έρχονται σε οργασμό και αμέσως μετά να ξεσπούν σε φτέρνισμα είναι πολύ πιο συνηθισμένο από ο,τι θα περίμενε κανείς αλλά απλώς δεν είχε μέχρι σήμερα εντοπιστεί από την επιστημονική κοινότητα.


  Μάλιστα οι Ράντκλιφ και Μάξγουελ υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο πρέπει να είναι κληρονομικό και να συμβαίνει σε ολόκληρες οικογένειες- αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί αφού σπάνια γονείς και παιδιά της ίδιας οικογένειας θα παραδεχθούν και θα συζητήσουν μεταξύ τους οτι τους πιάνει φτέρνισμα όταν σκεφτούν ερωτικά ή όταν έχουν οργασμό.


Πώς εξηγείται επιστημονικά η σχέση φτερνίσματος-σεξ? 


  Σύμφωνα με τους ερευνητές μάλλον πρόκειται για αντανακλαστικό που συμβαίνει στο τμήμα του νευρικού μας συστήματος που δεν μπορούμε να ελέγξουμε - όπως π. χ ο χτύπος της καρδιάς μας. Με κάποιον τρόπο που ακόμη δεν γνωρίζουν όταν διάφορα τέτοια αντανακλαστικά διασταυρωθούν μεταξύ τους, είναι πιθανό το σύστημα να μπερδευτεί και να στέλνει τέτοια παράδοξα μηνύματα.


  Την επόμενη φορά πάντως που θα σας κοιτάξει κάποιος στα μάτια και θα αρχίσει να ... φτερνίζεται έχετε το νου σας: μπορεί οι σκέψεις του για εσάς να είναι εντελώς πονηρές!!
Δωδεκάχρονη φτερνίζεται ασταμάτητα!
  Ενδεικτική του πόσα λίγα πράγματα γνωρίζει η ιατρική για τον μηχανισμό του φτερνίσματος, είναι η περίπτωση του 12χρονου κοριτσιού που φτερνίζεται συνέχεια, αλλά δεν μπορούν να εντοπίσουν την αιτία! Το πρόβλημα είναι σοβαρό αφού το κορίτσι δεν μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή εξ αιτίας του αδιάκοπου φτερνίσματος! Δείτε το βίντεο:

pyles.tv

3 σχόλια:

 1. ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η μαλακία έχει όρια. Μια δυο τρεις κάποτε θα ρεψεις.
  Τώρα η ανθρώπινη βλακεία ακόμα και η επιστημονική δεν ξερω αλλά για να το λέει ο Αϊνσταϊν κάτι θα ξέρει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιατί το θεωρείτε βλακεία? Εγώ και πριν διαβάσω το άρθρο πάντα παρόμοιαζα το φτάρνισμα με τον οργασμό!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips