Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Τεκμηριώνεται και επιστημονικά ότι η φαγούρα είναι μεταδοτική...!

Τεκμηριώνεται και επιστημονικά λοιπόν... Όταν βλέπεις κάποιον να τον πιάνει φαγούρα, τότε είναι σίγουρο ότι χωρίς κανέναν λόγο θα αρχίσεις να ξύνεσαι κι εσύ!
Δερματολόγοι από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Wake Forest στη Βόρεια Καρολίνα πραγματοποίησαν μια απλή έρευνα που απέδειξε αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν.


Πρόκειται για μια κατάσταση που ονομάζεται “αλληλεπίδραση φαγούρας”, και οι επιστήμονες απέδειξαν πως και μόνο η εικόνα ενός ανθρώπου που ξύνεται μπορεί να μας προκαλέσει κι εμάς φαγούρα!

Οι δερματολόγοι ζήτησαν από 25 εθελοντές να δουν μια σειρά από πεντάλεπτα βίντεο όπου έδειχναν διαδοχικά ανθρώπους να έχουν φαγούρα στον αριστερό ώμο ή να κάθονται απλώς χωρίς να κινούνται καθόλου.

Μάλιστα τους χορηγήθηκε αντισταμινική κρέμα πριν δουν τα βίντεο. Παρ' όλα αυτά, στη θέα ενός ανθρώπου που ξύνεται, οι εθελοντές ξεκίνησαν να ξύνονται κι αυτοί!

Το εκπληκτικό της υπόθεσης ήταν πως οι εθελοντές δεν ξύνονταν στο σημείο όπου είχαν απλώσει την αντιστιμανική κρέμα, αλλά σε άλλα σημεία του σώματος!

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips