Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Η σπάτουλα της νοικοκυράς του μέλλοντος


Κοιτάξτε, όχι συχνά, αλλά μερικές φορές μας λείπει μια αληθινά καταπληκτική ιστορία που χρειάζεταινα την ελέγξουμε πάλι. Το ρομποτικό χέρι SWITL είναι μια τέτοια περίπτωση.
Η τεχνολογία για την οποία εκκρεμεί αίτηση ευρεσιτεχνίας είχε αποκαλυφθεί σε βίντεο τον περασμένο Οκτώβριο που επιδείκνυε το ρομπότ να σηκώνει με επιδεξιότητα ένα μίγμα κέτσαπ και μαγιονέζας από τραπέζι και επανατοποθετώντας το πάλι στο αρχικό του σχήμα και θέση.


Η τεχνολογία αναπτύχθηκε για φούρνους με την πρόθεση να αυτοματοποιηθεί ο χειρισμός μαλακών ουσιών που είναι είτε πολύ έυπλαστες ή πολύ μαλακές για να τα χειριστεί ανθρώπινο χέρι.


Δυστυχώς η εταιρεία δεν παρεχει πληροφορίες για την τεχνική πίσω από το SWITL οπότε θα την θεωρήσουμε σατανική δουλειά μέχρι να πληροφορηθούμε διαφορετικά.


Δείτε τι εννοούμε στο παρακάτω βίντεο.


dailytech.gr  Πηγή: engadget

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Τεχνολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips