Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Απίστευτες δημιουργίες σε τσόφλια αυγών!


Ο Gary LeMaster είναι ένας από τους πιο προικισμένους γλύπτες του κόσμου. Μπορεί να πάρει ένα αυγό και να το μετατρέψει σε ένα περίπλοκο και λεπτομερές έργο τέχνης! Γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία, ο Gary έδειξε το πάθος του για τις τέχνες, από πολύ πολύ μικρή ηλικία. 
Ξεκίνησε να σπουδάζει μουσική στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, όταν παράτησε τη σχολή για να ασχοληθεί με την ιστορία. Μετά από πολλές λοξοδρομήσεις στην σταδιοδρομία του και αποκτώντας γνώσεις από τις διάφορες σχολές που πέρασε αποφάσισε να ασχοληθεί ως επαγγελματίας γλύπτης αυγών!

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν βλέπουν τα αριστουργήματα του,ρωτούν από τι υλικό είναι κατασκευασμένα, καθώς λίγοι πιστεύουν ότι πρόκειται για αληθινά αυγά! Ο LeMaster τους διαβεβαιώνει ότι είναι πραγματικά αυγά από κοτόπουλα, γαλοπούλες, στρουθοκαμήλους, χήνες, κλπ. Τα αυγά που χρησιμοποιεί είναι μη γόνιμα, έχουν αποτύχει δηλαδή να εκκολαφθούν και η διαδικασία ξεκινά με την εκκένωση και το καθάρισμα των αυγών. 


Στη συνέχεια αφού τα στεγνώσει, σχεδιάζει με μολύβι το επιθυμητό σχέδιο και τα χαράξει χρησιμοποιώντας μια σειρά συγκεκριμένων διαμαντιών και άλλα εργαλεία κοπής. Αφού τελειώσει δίνει στο γλυπτό την υπογραφή του και το περνάει με αρκετές στρώσεις βερνικιού για να διατηρήσει την ομορφιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips