Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

Ο πολυπράγμων δήμαρχος Γαύδου

Το καλοκαίρι οδηγός λεωφορείου, το χειμώνα οδηγός απορριμματοφόρου

Άνθρωποι για όλες τις δουλειές έχουν γίνει ο δήμαρχος της Γαύδου καθώς και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου αφού οι ελλείψεις που προέκυψαν από την εφαρμογή του «Καλλικράτη» δεν τους αφήνουν περιθώρια για ανάπαυλα.


Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης και επί δέκα ώρες την ημέρα βρίσκεται στο τιμόνι του μοναδικού λεωφορείου του νησιού, ο δήμαρχος Γαύδου, Στρατής Λαμπάκης προκειμένου να μεταφέρει τους επισκέπτες που έρχονται στο νησί.

Κατά την εφαρμογή του ρητού «Μάθε τέχνη κι άστηνε», ο δήμαρχος του νησιού αποφάσισε να κάνει χρήση του επαγγελματικού διπλώματος αυτοκινήτου που είχε και να εκτελεί καθήκοντα οδηγού αφού τα ΚΤΕΛ δεν έστειλαν κάποιον.

Το χειμώνα αναλαμβάνει άλλο ρόλο, αυτόν του οδηγού απορριμματοφόρου!

Στο ίδιο μοτίβο και ο αντιδήμαρχος του νησιού Μαθιός Τζανιδάκης που εργάζεται ως εργάτης στα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου του νησιού. Μία πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που εκτελεί χρέη γραμματέα κι ένα δημοτικό συμβούλιο που μαζί με τους κατοίκους αναλαμβάνει χρέη εργάτη καθαριότητας προκειμένου να διατηρεί το νησί καθαρό.

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελένη Δαμοράκη που ελλείψει υπαλλήλου, έχει αναλάβει τη γραμματειακή υποστήριξη του δήμου λέει: Το κάνω εθελοντικά προκειμένου να λειτουργεί στοιχειωδώς ο δήμος. Διαφορετικά θα έπρεπε να είχαμε κλείσει, λέει χαρακτηριστικά.

Κι αν αναρωτιέστε πώς προλαβαίνουν να τα κάνουν όλα αυτά; Η αγάπη τους για το νησί και τον τόπο που γεννήθηκαν είναι αυτή που τους δίνει δύναμη να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου όλα στο νησί να λειτουργούν εύρυθμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips