Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Κουραμπιέδες για γερά ρουθούνια

Φορτίο με περισσότερα από 60 κιλά ανόθευτης κοκκαϊνης εντοπίστηκε σε φορτηγό γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων με προορισμό την γειτονική Βουλγαρία.

Οι έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν να περάσουν το φορτίο από τα σύνορα, καμουφλάροντας την κοκαΐνη σε άχνη ζάχαρη την οποία και πασπάλισαν σε 650 κιλά παραδοσιακούς κουραμπιέδες, τους οποίους μετέφεραν σε κουτιά γνωστού ζαχαροπλαστείου.


Από λάθος της οργάνωσης, το σχέδιο αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έγινε σε γραφείο κηδειών στα βόρεια προάστια. Το γραφείο, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναλάβει την διαδικασία κήδευσης ενός ηλικιωμένου, παρήγγειλε από το εν λόγω ζαχαροπλαστείο μαζί με τα κόλλυβα και τις ελιές και μια ποσότητα παραδοσιακών κουραμπιέδων.

Το μέλος της οργάνωσης που εργάζεται στο εργαστήριο του ζαχαροπλαστείου παρέδωσε, από λάθος, από τους κουραμπιέδες του απαγορευμένου φορτίου οι οποίοι και προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους της κηδείας.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο οποίος κατήγγειλε το γραφείο, εκτυλίχθηκαν σκηνές αλλοφροσύνης κατά την διάρκεια της τελετής.
“Οι ηλικιωμένοι παρευρισκόμενοι, από το μοιρολόι άρχισαν να χορεύουν γύρω από τον νεκρό ενώ τα κλάματα μετατράπηκαν σε νευρικό γέλιο. Τα κονιάκ “κατέβαιναν” σε σφηνάκια υπό τον ήχο χαρούμενων προπόσεων ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που παράγγελναν στους εργαζόμενους της αίθουσας τελετών mojito και άλλα καλοκαιρινά κοκτέιλ.

Το αποκορύφωμα ήρθε την ώρα της μεταφοράς του νεκρού προς το σημείο ταφής όπου οι δυο υπερήλικες αδερφοί του εκλιπόντος κάναν αγώνα ταχύτητας κατά μήκος της πομπής με τις συζύγους τους να σφυρίζουν και να φωνάζουν ενθαρρυντικά συνθήματα.”

Οι αρχές μετά την καταγγελία πραγματοποίησαν έφοδο στο εργαστήριο του ζαχαροπλαστείου όπου βρήκαν υπολείμματα κοκαΐνης και ανέκριναν το μέλος της οργάνωσης οποίος στην συνέχεια τους οδήγησε στην σύλληψη των υπόλοιπων δραστών και στην κατάσχεση του φορτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips