Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

880 σελίδες με προσωπικά δεδομένα ανά λογαριασμό κρατάει το Facebook !!

Μετά την αποκάλυψη ότι το Facebook συνεχίζει να παρακολουθεί τη δραστηριότητα μας στο διαδίκτυο ακόμα και μετά το log out, έρχεται μια ακόμα είδηση να ταράξει τα νερά.
Ότι το Facebook αποθηκεύει τα προσωπικά μας δεδομένα το γνωρίζαμε· αυτό που δε γνωρίζαμε όμως ήταν το πόσα! 

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα“Europe v Facebook” το δημοφιλέστατο κοινωνικό δίκτυο αποθηκεύει μέχρι 880 σελίδες προσωπικών πληροφοριών για κάθε λογαριασμό!

Πέρα λοιπόν από τις αναμενόμενες πληροφορίες (όνομα, ημερομηνία γέννησης, φίλοι, groups), το κοινωνικό δίκτυο καταχωρεί λίγο πολύ τα πάντα:
από όλα τα σκουντήματα που έχουμε κάνει ή δεχτεί, όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες παρευρεθήκαμε ή όχι αλλά απλά μας κάλεσαν και όλους τους φίλους που έχουμε διαγράψει, μέχρι τις πολιτικές μας προτιμήσεις (ακόμα και αν τις έχουμε αφήσει κενές) και όλες τις συσκευές από τις οποίες έχουμε μπει ποτέ στο Facebook! Τα πάντα...Αν θέλετε να δείτε όλες τις πληροφορίες που κρατά το Facebook για το λογαριασμό σας, μπορείτε να το απαιτήσετε από εδώ.
[πηγή Europe v Facebook]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips