Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Η Άννα, ο Πάριος και ο Σειρηνάκης

Ρε γαμώτο, όσο σιχαίνομαι την καταστροφολογία, τόσο καταφεύγω σε αυτή. Φέτος ειδικά, κάθε τρεις και λίγο, ακούμε όλο και πιο τραγελαφικά πράγματα για την κατάσταση στη χώρα, που μας κάνουν να τα χάνουμε. Είναι δυνατόν να μην έχουν τυπωθεί σχολικά βιβλία; Είναι δυνατόν την άλλη εβδομάδα που θα ανοίξουν τα σχολεία, οι μαθητές να αναγκαστούν να διαβάζουν τη διδακτέα ύλη σε φωτοτυπίες και CD;


Είναι κρίμα ο σημαντικότερος κλάδος, αυτός της Παιδείας, να ξεφτιλίζεται μονίμως, να διοικείται από άθλια και ανίκανα ανθρωπάρια και να παράγει μέτριους ανθρώπους.

Ελπίζω η κυρία Διαμαντοπούλου να βρει γρήγορα μια λύση και να αποφευχθεί σύντομα αυτό το νέο κάζο. Ας φανεί χρήσιμη και σε κάτι άλλο, εκτός από το να συμμετέχει στις φαντασιώσεις των σαδομαζοχιστών. Ειδάλλως η σχολική χρονιά προβλέπεται κάπως έτσι:Bonus! Απλά γαμάτο το βίντεο:


Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips