Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Το σπίτι με τα χίλια πρόσωπα

Το M-velope είναι ένα μικρό και λειτουργικό έργο τέχνης που σχεδιάστηκε σαν χώρος απόδρασης γι αυτούς που που αμφισβητούν τις συμβατικές προδιαγραφές της πραγματικότητας.
Δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Michael Jantzen, ο οποίος ελπίζει ότι εκείνοι που θα μείνουν θα εμπνευστούν και θα σκέφτονται πιο δημιουργικά για τη δική τους ζωή.
Είναι κατασκευασμένο με ξύλο από βιολογικά καλλιεργημένο κόκκινο κέδρο και μπορεί να αποσταλεί σχεδόν παντού έτοιμο σε συσκευασία κύβου με όγκο 2,44 m3 ή σε πολλά προκατασκευασμένα κομμάτια. Όλα τα πλαίσια έχουν τρύπες και μεντεσέδες που τους επιτρέπουν να κινούνται και να ανοιγοκλείνουν σε πολλές διαφορετικές θέσεις, αλλάζοντας το σχήμα και την εργονομία του χώρου. Μερικά απ αυτά τα πλαίσια υποστηρίζουν και πάγκους που άνετα χωράνε 14 άτομα. Ένα μικρό ηλιακό πλαίσιο μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή για φωτισμό και βασικές ανάγκες ηλεκτροδότησης. Μπορούν να ενωθούν και περισσότερα μαζί ανάλογα με τις ανάγκες. 
Το M-velope βγαίνει σε πολλές εκδόσεις και είναι ένα μόνο από τα πολλά σχέδια M-House του Michael Jantzen.Michael Jantzen's backyard office/studio.


Designer: Michael Jantzen
yankodesign.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips