Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Κρούσμα σαλμονέλας στα Χανιά από μολυσμένο χαλβά.

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καθώς στα Χανιά μια γυναίκα προσβλήθηκε από σαλμονέλα, ύστερα από την κατανάλωση μολυσμένου χαλβά που διακινούνταν μέσω των super market της πολυεθνικής αλυσίδας LIDL.
Όπως υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης:

«Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, επανέρχεται στην ενημέρωση των καταναλωτών , για τον χαλβά με γεύση βανίλια, με την εμπορική επωνυμία «ΝΑΥΣΙΚΑ», σε συσκευασία των 400 g, με αριθμό παρτίδας L01 222 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 01.12.2013, το οποίο παράγεται, για λογαριασμό και με ευθύνη της «Lidl Hellas», από την επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε.»καλώντας τους εάν έχουν στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν, να μη το καταναλώσουν, καθώς μετά την δημοσιοποίηση του θέματος έφθασε καταγγελία στην Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, από καταναλώτρια από τα Χανιά, που κατανάλωσε εν αγνοία της αυτό το Προϊόν, η οποία καταναλώτρια σύμφωνα με την καταγγελία της. αγόρασε αυτό το προϊόν από υποκατάστημα της, «Lidl Hellas», στα Χανιά, το κατανάλωσε με αποτέλεσμα να περάσει ο παθογόνος μικροοργανισμός “Salmonella ” στον Οργανισμό της, σύμφωνα με τις εργαστηριακές εξετάσεις, με οδυνηρές και βλαβερές συνέπειες για την υγεία της.

Μετά τα παραπάνω ,καλούμε τους καταναλωτές, που έχουν αποδεδειγμένα υποστεί βλάβη της υγείας τους, από την κατανάλωση του παραπάνω αναφερομένου προϊόντος, να μας ενημερώσουν εγγράφως με το προσφορότερο μέσο email, fax ,η αυτοπροσώπως. Για περισσότερη ενημέρωση στα τηλ.282109266 και 2821092306».


neatv.gr - Βαρδής Καλογεράκης

Καλά υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πηγαίνουν στα Lidl;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips