Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η τέχνη δεν έχει όρια...

Άρωμα από ούρα!
Η καλλιτέχνης Cherry Tree χρησιμοποιεί σαν άρωμα τα ίδια της τα ούρα.
Φανατική της ανακύκλωσης, συλλέγει τα ούρα της τα τελευταία 5 χρόνια.Παρατηρώντας ότι κάθε μπουκαλάκι με ούρα είχε διαφορετική μυρωδιά (αν έχει φάει μέλι τότε έχουν μια ωραία μυρωδιά, σε αντίθεση με το κοτόπουλο που αναδύει μία δυσωδία) θέλησε να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Προσθέτοντας λοιπόν λίγη ζάχαρη δημιούργησε ένα «υπέροχο» άρωμα το οποίο είναι και άκρως προσωπικό και οικονομικό…Δημιουργεί έργα από… ανθρώπινα μαλλιά!


«Όταν ήμουν μικρή, τα έντομα ήταν τα αγαπημένα μου. Με γοήτευαν. Ένιωθα ταπεινή, επειδή είναι τόσο μικρά, αλλά μπορούν να κάνουν τόσα πράγματα που κάνουμε και εμείς, αλλά και να πετάξουν». Με τα λόγια αυτά περιγράφει η Adrienne Antonson τις δημιουργίες της που απεικονίζουν έντομα, φτιαγμένα από ανθρώπινες τρίχες μαλλιών.

Η εντύπωση που της προκαλούσαν τα έντομα σε συνδυασμό με τη συνήθεια της μητέρας της να κρατά σαν ενθύμιο τα μαλλιά της Adrienne, όταν ήταν ακόμη μωρό, αλλά και του αδερφού της, ήταν δυο στοιχεία που έδρασαν καταλυτικά στις δημιουργίες της.

«Το να δουλεύω με μαλλιά απαιτεί από μένα να είμαι σχολαστική, αλλά μου αρέσει αυτή η πρόκληση», προσθέτει. Συνήθως χρησιμοποιεί τα δικά της μαλλιά, επειδή είναι ίσια και μακριά, αλλά κατά καιρούς έχει καταφύγει και σε… τρίχες άλλων, τις οποίες χρωματίζει!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips