Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Εμμονή με τα παπούτσια έχουν οι περισσότερες γυναίκες

Έχουν κατά μέσο όρο 39 ζευγάρια στη ντουλάπια τους

Κάθε γυναίκα που προσέχει την εμφάνιση της γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να κάνει τη διαφορά.


Ωστόσο η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε μια προσεγμένη εμφάνιση και την υπερβολή είναι λεπτή, καθώς στην προσπάθεια τους να έχουν στη ντουλάπα τους τα κατάλληλα παπούτσια για κάθε περίσταση, πολλές γυναίκες αγοράζουν άσκοπα παπούτσια τα οποία μπορεί να μη φορέσουν και ποτέ.

Κάτι αντίστοιχο αποδεικνύει και πρόσφατη έρευνα που έγινε σύμφωνα με την οποία μια γυναίκα έχει κατά μέσο όρο 39 ζευγάρια παπούτσια.

Το 27% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν μάλιστα ότι έχουν περισσότερα από πενήντα ζευγάρια ενώ μια στις δέκα γυναίκες θεωρεί ότι όσο ψηλότερα είναι τα τακούνια τόσο το καλύτερο.

Παρά το γεγονός στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα έχουν τραυματίσει τα πόδια τους φορώντας τα αγαπημένα τους παπούτσια, περισσότερες από τις μισές δηλώνουν πρόθυμες να υπομείνουν τον πόνο αρκεί να δείχνουν όμορφες φορώντας τα.

Η έρευνα έγινε στη Βρετανία, σε δείγμα 1.545 γυναικών. Όσο για το λόγο που επιλέγουν παπούτσια με τακούνια έναντι των φλατ παπουτσιών, το 44% απάντησε για να νιώθουν πιο ελκυστικές και μόλις το 14% για να φαίνονται πιο ψηλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips