Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Το δάχτυλο της περηφάνιας


Νέα έρευνα ενισχύει την άποψη περί σύνδεση του μήκους των δακτύλων με το ανδρικό μόριο. Τι ισχυρίζονται βιολόγοι του πανεπιστημίου της Φλόριντα.

Μέχρι πρότινος μπορεί να νομίζαμε πως ο παράμεσος του χεριού ενός άνδρα συνδέεται με την λίμπιντο του.

Πρόσφατα νοτιοκορεάτες επιστήμονες δημοσίευσαν μια έρευνα στην Ασιατική Επιθεώρηση Ανδρολογίας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι άνδρες των οποίων ο δείκτης είναι κοντύτερος από τον παράμεσο μπορεί να έχουν μεγαλύτερο μόριο.

Σήμερα έρχεται οι Μάρτιν Κόχ και Γουάιν Ζενγκ, βιολόγοι του πανεπιστημίου της Φλόριντα, και συνδέουν το παζλ αυτού του αστικού μύθου και της επιστημονικής ανακάλυψης.

Σύμφωνα με τους μελετητές σε όση περισσότερη τεστοστερόνη εκτίθεται ένα παιδί στην κοιλιά της μάνας τόσο πιο μακρύς είναι ο παράμεσος.

Με αυτή τη μελέτη εξηγείται γιατί ο παράμεσος των ανδρών είναι μεγαλύτερος από τον δείκτη ενώ στις γυναίκες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
 Το μήκος των δακτύλων έχει ήδη συνδεθεί σε προγενέστερες επιστημονικές έρευνες με την επιθετική συμπεριφορά, το σεξουαλικό προσανατολισμό και την αθλητική ανδρεία.Το πείραμα έγινε σε ομάδες εγκύων ποντικιών και διαπιστώθηκε ότι όταν τα ελεγχόμενα γονίδια επηρεάζονται από οιστρογόνα τα δάκτυλα τους είναι μικρότερα από αυτά που επηρεάζονται από τεστοστερόνη.


Η μέθοδος μέτρησης

Τώρα, προτού ξεκινήσετε να ελέγχετε τα δάχτυλα των γνωστών σας, θα πρέπει να έχετε ένα χάρακα, και καλύτερα ψηφιακό, με ακρίβεια στα 0,01 χιλιοστών.

Αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε είναι να μετρήσετε από τη βάση της παλάμης μέχρι το τέλος των εν λόγω δύο άκρων.

Ο τρόπος μέτρησης στη συγκεκριμένη μελέτη γίνεται διαιρώντας το μήκος του δείκτη με το μήκος του παράμεσου. Όσο μικρότερη η αναλογία, αποφαίνεται η μελέτη, τόσο μεγαλύτερο το μήκος του ανδρικού μορίου.

Αυτό που ελήφθη υπόψη ήταν η διαφορά στο μήκος ανάμεσα στο δεύτερο και το τέταρτο δάκτυλο του δεξιού χεριού. Προηγούμενες μελέτες έδειξαν ότι το δεξί χέρι ενδέχεται να συνδέεται περισσότερο με τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

"Σύμφωνα με τα στοιχεία μας... όσο πιο κοντό δείκτη έχει κάποιος σε σχέση με τον παράμεσο, τόσο πιο μεγάλο μήκος έχει το μόριό του," δήλωσε χαρακτηριστικά στο Reuters ο Τάε Μπεόμ Κιμ, γιατρός ουρολόγος στην πανεπιστημιακή κλινική Τζιλ στο Ιτσεόν της Νότιας Κορέας.

Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ποσότητα της προγεννητικής τεστοστερόνης μπορεί να προσδιορίσει την ανάπτυξη, επομένως και το μέγεθος, των δακτύλων του χεριού αλλά και του ανδρικού μορίου, κάτι που ο Κιμ και οι συνεργάτες του εξέτασαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips