Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αθώος λόγω... σεξυπνίας

Κατηγορήθηκε για βιασμό αλλά αθωώθηκε εξαιτίας της περίεργης πάθησής του.
 Όταν ξυπνάει δε θυμάται τίποτα από όσα έχει κάνει. 
Τι δήλωσε η σύζυγός του:
Ένας Βρετανός βρέθηκε στο δικαστήριο, με την κατηγορία του βιασμού μίας 16χρονης κοπέλας να τον βαραίνει. Κατά ένα περίεργο λόγο, ο άνδρας αθωώθηκε αφού ο δικαστής δέχτηκε ότι πάσχει από σεξυπνία. 
Η συγκεκριμένη πάθηση είναι σχετικά σπάνια. Ο ασθενής βρίσκεται σε μία κατάσταση κατά την οποία κάνει σεξ, ενώ υπνοβατεί. Το δικαστήριο του Σουόνσι, στην Ουαλία, απάλλαξε τον Στίβεν Λι Ντέιβις, 43 ετών, που δήλωνε αθώος ισχυριζόμενος ότι δεν καταλαβαίνει τι κάνει στον ύπνο του. Η σύζυγός του και μια πρώην σύντροφός του επιβεβαίωσαν στις καταθέσεις τους ότι ο 43χρονος κάνει σεξ στον ύπνο του χωρίς να το συνειδητοποιεί. 
Την επομένη ξυπνάει και δεν θυμάται απολύτως τίποτα. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον Σεπτέμβριο του 2009 ο Ντέιβις βίασε μια 16χρονη την οποία φιλοξενούσε η οικογένειά του. Την επομένη ημέρα το πρωί το κορίτσι είχε φύγει από το σπίτι και ο Ντέιβις, ξαφνιασμένος για την απουσία της, της έστειλε μήνυμα με το κινητό του ρωτώντας αν της συνέβη κάτι. Ο γιατρός Κρις Ιτζικόφσκι, ειδικός σε θέματα ύπνου, εξήγησε στο δικαστήριο ότι η σεξυπνία είναι μια σπάνια διαταραχή υπνοβασίας. Όσοι πάσχουν από σεξυπνία δεν έχουν καμία συναίσθηση του τι ακριβώς κάνουν στον ύπνο τους.

Όταν η συγκεκριμένη πάθηση δεν υφίσταται, εκείνος που τη χρησιμοποιεί ως δικαιολογία, μπορεί να χαρακτηριστεί ως «σέξυπνος»; Ξέρω, ξέρω. Σεξυπνάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips