Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Όχημα ειδικών συνθηκών, θα δωρίσει ο πρωθυπουργός σε κάθε Έλληνα

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Πρωθυπουργός προτίθεται να δωρίσει σε κάθε Έλληνα ένα όχημα ειδικών συνθηκών, ώστε να
μπορέσουμε (εκτός απ' την Ακρόπολη και τα νησιά...) να πουλήσουμε ακόμα και τα σπίτια μας στους ξένους!

Και μετά μου λέτε ότι δεν είναι μεγαλοφυΐα...Το Bufalino δημιουργήθηκε από τον Γερμανό βιομηχανικό σχεδιαστή Cornelius Comanns και έχει βασίστει στο σχέδιο του τρίκυκλου Piaggio APE 50. Είναι οικονομικό στην κατανάλωση βενζίνης και διαθέτει μια κουζίνα, ένα κρεβάτι, ένα νιπτήρα, αποθηκευτικό χώρο, μια δεξαμενή νερού και ένα ψυγείο. Εντυπωσιακό!Όπως βλέπετε, έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το χώρο σας, όπως εσείς θέλετε!
Μπράβο Γιωργάκη !

(Σημείωση: το Laptop και η κατσαρόλα είναι στον standard εξοπλισμό. Επίσης το μοντέλο της κυβερνητικής προσφοράς είναι με πετάλια...ώστε να μπούμε στο κλίμα γιατί έχουμε να τραβήξουμε πολύ κουπί ακόμα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips