Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

Η λύση για την παχυσαρκία

Αυστραλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν πως το λίπος, ίσως να είναι και η λύση στο πρόβλημα της παχυσαρκίας. 
Αλλά όχι οποιοδήποτε λίπος.Ο δρ. Πολ Λι, ενδοκρινολόγος και ερευνητής του Ινστιτούτου Garvan, είπε ότι η ομάδα του έχει καταφέρει επιτυχώς να αναπτύξει καφέ λίπος, έξω από το σώμα.

"Το μεγαλύτερο ποσοστό λίπους στο σώμα, το κατέχει το λευκό λίπος, το οποίο λειτουργεί σαν σύστημα αποθήκευσης ενέργειας. Αντίθετα το καφέ λίπος λειτουργεί σαν γεννήτρια, καίει το λίπος και απελευθερώνει ενέργεια ως θερμότητα", είπε ο δρ. Λι.

"Οι ερευνητές πίστευαν ότι τα ζώα και τα μωρά έχουν καφέ λίπος, αλλά έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, απέδειξαν ότι αυτό δεν ισχύει. Τα στοιχεία που έγιναν γνωστά μόλις τον περασμένο μήνα έδειξαν ότι οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) ενήλικοι άνθρωποι έχουν καφέ λίπος στο σώμα τους", πρόσθεσε.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι με το σωστό έναυσμα (ορμόνες ή φάρμακα) μπορούν να αυξήσουν το καφέ λίπος στον άνθρωπο, έτσι ώστε να μπορεί να ''κάψει'' ενέργεια και κατά συνέπεια λευκό λίπος.

Όμως ο δρ. Λι επισημαίνει ότι έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας, για να ξεκινήσει η διαδικασία αυτής της κλινικής θεραπείας.
"Παρ'ότι είμαστε ενθουσιασμένοι από τα ευρήματά μας, από την θεωρία στην πράξη, μας χωρίζουν πολλά χρόνια" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips