Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ρομπέν των φτωχών του Photoshop.

Ο κύριος Baojun Yuan είναι μέλος της ένωσης φωτογράφων στην Κίνα και έχει αποκτήσει στον σεβαστό όλων των κατοίκων της πόλης του. 
Γιατί; Κατά την διάρκεια των τελευταίων 9 χρόνων, ο κ. Yuan έχει επισκευάσει πάνω από 2000 παλιές φωτογραφίες για τους κατοίκους, δωρεάν
Το γεγονός αυτό δεν εκπλήσσει ιδιαίτερα εκτός και εάν αναλογιστείτε ότι μιλάμε για έναν 76χρονο(!) που έμαθε photoshop όταν ήταν 60 ετών.
 
Ο κ. Yuan έμαθε την τέχνη της επιδιόρθωσης από έναν ειδικό και σύντομα αποδείχτηκε ότι ήταν καλύτερος από τον δάσκαλό του.Θεωρώντας ότι η επιδιόρθωση παλιών φωτογραφιών είναι πολύ ακριβή για τους περισσότερους από τους κατοίκους, ο κ. Yuan αγόρασε έναν υπολογιστή και ένα σαρωτή και άρχισε να επιδιορθώνει τις φωτογραφίες χωρίς καμία χρέωση. Σύμφωνα με τον ίδιο "ο δάσκαλός μου μου έμαθε το πως να επισκευάζω τις φωτογραφίες, αλλά ξέχασε να μου πει πώς να χρεώνω!". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips