Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

100 νέα κανάλια από το YouTube

Η δημιουργία νέων καναλιών από το YouTube αναμένεται να δώσει τέλος στις διαμάχες με τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και τους καλλιτέχνες για τα πνευματικά δικαιώματα των βίντεο, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την δυναμική του.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η λειτουργία αρκετών καναλιών μέσα στο YouTube, που θα προσφέρουν original περιεχόμενο και θα περιλαμβάνουν υλικό από «πασίγνωστες προσωπικότητες και παραγωγές τηλεόρασης, κινηματογράφου, μουσικής, ειδήσεων, αθλητικών προγραμμάτων και άλλων συνεργατών του YouTube», όπως δηλώνει ο Robert Kyncl στο επίσημο blog.
Τα νέα κανάλια που θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες, θα προβάλλονται 25 ώρες νέου πρωτότυπου προγράμματος κάθε εβδομάδα.

Ανάμεσα σε δεκάδες συνεργάτες περιλαμβάνονται οι Madonna, Jay-Z, Tony Hawk, Shaquille O'Neal και δυστυχώς και ο Ashton Kutcher.

Περιλαμβανόνται και οι γνωστές εταιρίες πολυμέσων Wall Street Journal, Reuters, WWE, Slate, TED, Livestrong και το The Onion, δείτε την πλήρη λίστα εδώ.

Το νέο περιεχόμενο έρχεται μετά την δέσμευση του YouTube να επενδύσει 100 εκατομμύρια σε πρωτότυπο περιεχόμενο, μακριά από τον παραδοσιακό ρόλο σαν χώρος προβολής υλικού που έχει ήδη προβληθεί ή είναι χαμηλότερης δημοτικότητας.

Το YouTube δήλωσε πως θα υπάρχει κάτι για όλους, καθώς προσβλέπει στην διεύρυνση της προσφοράς προγγραμμάτων διασκέδασης.

"Αυτά τα κανάλια θα έχουν κάτι για όλους, είτε είστε μητέρα, οπαδός της κωμωδίας, φανατικός των σπορ, ή λάτρης της μουσικής. Ο στόχος μας με αυτήν την επέκταση των καναλιών ... είναι να φέρουμε μια ευρύτερη γκάμα προγραμάτων διασκέδασης στο YouTube, δίνοντας περισσότερους λόγους να επανέρχονται ξανά και ξανά."

Το Youtube λέει πως θα ξεκινήσι τον επόμενο μήνα, αλλά τα περισσότερα κανάλια δεν θα ξεκινήσουν τις εκπομπές μέχρι το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips