Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Γέρασε 50 χρόνια σε λίγες ημέρες!

Η κοπέλα στη φωτογραφία είναι μόλις 26 ετών και όμως μοιάζει ηλικιωμένη.

Ο λόγος για την Nguyen Thi Phuong από το Βιετνάμ η οποία ισχυρίζεται ότι μέσα σε δύο μόλις χρόνια, το σώμα της άλλαξε και πλέον μοιάζει με ηλικιωμένη.


Η ίδια ισχυρίζεται ότι πάσχει από μια ασθένεια που γερνά το δέρμα και θεωρεί πως προκλήθηκε από την χρόνια αλλεργία της τα στα θαλασσινά.

Η Phuong λέει ότι το 2008 είχε μια έντονη παρενέργεια από κάποιο θαλασινο που έφαγε και για να σταματήσει τη φαγούρα που της προκαλούσε, επισκέφτηκε ένα τοπικό φαρμακείο.Οι γιατροί πιστεύουν τώρα πως τα παραδοσιακά φάρμακα που της έδωσαν στο φαρμακείο, της προκάλεσαν μαστοκυττάρωση.

Η 26χρονη πάντως είναι σε απόγνωση καθώς βλέπει το πρόσωπό της και το σώμα της να γερνούν μέρα με τη μέρα αλλά λέει η αγάπη του άντρα της, που είναι στο πλευρό της συνεχώς, της δίνει δύναμη να συνεχίσει.

Οι επιστήμονες πάντως εξετάζουν την περίπτωσή της και ελπίζουν να βρουν σύντομα θεραπεία για τη νεαρή κοπέλαΑρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips