Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Τσίπρας: Ετοιμάζουν διάδοχο κυβερνητικό σχήμα

Μετά τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και την αυριανή με τον Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για παράκαμψη της λαϊκής βούλησης και δημιουργία διάδοχου κυβερνητικού σχήματος.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για τις πολιτικές εξελίξεις έχουν ως εξής:

"Μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδο του μνημονίου και στο κύμα αγανάκτησης του λαού η εγχώρια διαπλοκή προστάζει τον Πρωθυπουργό, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά με περισσό θράσος ακόμα και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρακάμψουν τη λαϊκή βούληση και να δημιουργήσουν διάδοχο κυβερνητικό σχήμα που θα εφαρμόσει το μνημόνιο ερήμην της λαϊκής εντολής.

Βάζουν την ίδια τη δημοκρατία στο απόσπασμα προκειμένου να σώσουν εαυτούς και αδιαφορούν για τη χρεοκοπία του λαού μας και της χώρας μας.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιτρέψει την κακοποίηση της δημοκρατίας και τη διάλυση της κοινωνίας.

Όλοι μας, από τον τελευταίο εκλεγμένο εκπρόσωπο ως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έχουμε χρέος να αποτρέψουμε την καταστροφή και να προστατέψουμε τη δημοκρατία έξω από αιχμαλωσίες και δουλείες συμφερόντων και πολιτικών παρασκηνίων.

Οποιαδήποτε άλλη επιλογή πέραν της άμεσης προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία θα αποτελεί συνειδητή επιλογή εκφυλισμού της δημοκρατίας."Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips