Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Κολύμπησε από την Πελοπόννησο ως την Κρήτη!

Στις 07.30 σήμερα το πρωί έφτασε στον Μπάλο –αφού κολύμπησε επί 28 ώρες με αφετηρία τις ακτές της Πελοποννήσου- ο γιατρός και αθλητής Γεώργιος-Ιωάννης Τσιάνος.

Το δύσκολο εγχείρημα του 35χρονου αθλητή είχε ως στόχο την προβολή του έργου του Χανιώτικου συλλόγου «Ορίζοντας», ο οποίος στηρίζει παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από καρκίνο.


 Φανερά εξαντλημένος –αφού κολύμπησε μια απόσταση που υπερβαίνει τα 100 χιλιόμετρα- αλλά καλά στην υγεία του, ο κ. Τσιάνος διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους στις 10.00 το πρωί στην κλινική «Γαβριλάκη».

Εκεί τον υποδέχτηκαν και τον ευχαρίστησαν για τη στήριξη του τα μέλη του συλλόγου «Ορίζοντας» και οι Αντιδήμαρχοι Χανίων Χρυσούλα Χατζηδάκη και Δημήτρης Λειψάκης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γεώργιος-Ιωάννης Τσιάνος ως γιατρός έχει εξειδικευτεί στην ανθρώπινη Φυσιολογία σε αντίξοες συνθήκες.

Παράλληλα ως αθλητής είναι ο δεύτερος άνθρωπος στην Παγκόσμια Ιστορία που έχει πραγματοποιήσει επιτυχώς την ανάβαση του Έβερεστ και τον διάπλου της Μάγχης.

neatv.gr - Β.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips