Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Πρωτοποριακό μηχάνημα που ελέγχει την ποιότητα των δρόμων στην Κρήτη

Ένα πρωτοποριακό μηχάνημα που «σκανάρει» το υπέδαφος των δρόμων και εντοπίζει τα κακώς κείμενα του οδοστρώματος «περπάτησε» στους δρόμους της Κρήτης.
Το πρωτοποριακό αυτό μηχάνημα ήρθε στη χώρα μας από τον ευρωπαϊκό βορρά, από μια σουηδική εταιρεία εκπρόσωπος της οποίας παραβρέθηκε στο Ηράκλειο.


Όπως τονίζεται από την εταιρεία, το εν λόγω μηχάνημα «σαρώνει» το οδικό δίκτυο ώστε να φαίνονται οι ρηγματώσεις και οι ανωμαλίες της ασφάλτου, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


Η Περιφέρεια Κρήτης είναι… ανοιχτή σε προτάσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα από διάφορες τεχνικές εταιρείες που προτείνουν λύσεις ή τεχνικές που έχουν εκείνες αναπτύξει για τις συντηρήσεις των δρόμων. Μία από αυτές, μία σουηδική εταιρεία, βρίσκεται με τους εκπροσώπους της στο Ηράκλειο παρουσιάζοντας στα στελέχη της Περιφέρειας το πρωτοποριακό (όπως εκείνη υποστηρίζει) μηχάνημα που “σκανάρει” το υπέδαφος των δρόμων και εντοπίζει όλα τα…τραύματα!

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υποστηρίζει η εταιρεία η μηχανή αυτή "σαρώνει" το οδικό δίκτυο και μπορεί να δει τις ρηγματώσεις, να δει τις ανωμαλίες της ασφάλτου, να δει τις αστοχίες και ταυτόχρονα να κάνει προβολές για το μέλλον!
«Οι Σουηδοί υποστηρίζουν ότι αυτό το μηχάνημα μπορεί να σου “πει” όχι μόνο τι ακριβώς έχει ένας δρόμος, πού “πονάει” το υπέδαφος, αλλά και τι μπορεί να συμβεί το επόμενο διάστημα!»λένε στην Περιφέρεια με βάση αυτά που έχουν ακούσει από τους εκπροσώπους της συγκεκριμένης εταιρείας. 

Ταυτόχρονα οι πάντες είναι επιφυλακτικοί μέχρι να δουν και να ακούσουν στην σημερινή παρουσίαση τις δυνατότητες που έχει αυτό το πρωτοποριακό μηχάνημα το οποίο εάν είναι έτσι όπως το παρουσιάζουν οι Σουηδοί θα δώσει πολλές λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips