Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Μοτοσικλέτα κινείται με «βενζίνη» τουαλέτας!


Το Toilet Bike Neo λειτουργεί με βιοαέριο από λύματα.
Ιαπωνική εταιρία κατασκεύασε μια μοτοσικλέτα που κινείται με βιοκαύσιμα και πιο συγκεκριμένα με βιοαέριο που παράγεται από τα κόπρανα ζώων και τα οικιακά λύματα. Το Toilet Bike Neo είναι μια τρίτροχη μοτοσικλέτα που μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητα 85 χλμ/ώρα.Τη μοτοσικλέτα κατασκεύασε η Toto που είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής τουαλετών στην Ιαπωνία και ανάμεσα στα άλλα έχει φτιάξει και τουαλέτες που...μιλάνε στους χρήστες τους. Τη λειτουργία αυτή η εταιρεία έχει μάλιστα ενσωματώσει και στη μοτοσικλέτα.

Η Toilet Bike Neo εκφωνεί ειδήσεις και άλλες πληροφορίες στον αναβάτη, έχει φωτάκια LED που γράφουν μηνύματα, επιτρέπει την ανοικτή ακρόαση συνομιλιών ώστε ο αναβάτης να μην κρατάει το τηλέφωνο του στο χέρι κ.α.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους κατασκευαστές της, η Toilet Bike Neo μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος ενάντια στις κλιματικές αλλαγές αφού η μαζική χρήση της θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. 

Πάνε οι μηχανόβιοι που ξέραμε. Θα γίνουν όλοι χέστες.Η εταιρεία βέβαια δηλώνει ότι αυτό στις φωτογραφίες και το video είναι καθαρά για διαφημιστικούς λόγους και το κανονικό όχημα δεν θα έχει κάθισμα τουαλέτα και ούτε βέβαια αξιοποιεί στη πορεία τα "καύσιμα" του οδηγού αλλά κινείται με βιοκαύσιμα και πιο συγκεκριμένα με βιοαέριο που παράγεται από τα κόπρανα ζώων και τα οικιακά λύματα σε ειδικό εργοστάσιο.

Ας ελπίσουμε να μην αφήνει περίεργα "αρώματα" στο πέρασμά του και να μην εμφανιστούν με την σημερινή τιμή της βενζίνης  τίποτα σύγχρονοι Ηρακλήδες να κλέβουν την κοπριά από τους στάβλους για κάυσιμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips