Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Δανός ευρωβουλευτής ζητά ως εγγύηση την Κω...

Μάλλον αυτό θα εννοούσαν όταν έλεγαν ότι θα γίνουμε "Δανία του Νότου"
Προκλητική είναι η στάση Δανού ευρωβουλευτή που ζητά διασφάλιση σε περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας, προτείνοντας στη χώρα μας να παραχωρήσει την Κω, για να έχουν, όπως ισχυρίζεται, το κεφάλι τους ήσυχο.

Ο κ. Μόρτεν Μέσερσμιντ, μέλος του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας και ευρωβουλευτής της ομάδας «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας», αναφέρει σε συνέντευξή του στη μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα «BT» ότι, «αν η Ελλάδα επιθυμεί να δανειστεί εκ νέου από την ΕΕ, τότε το κόμμα του θα απαιτήσει πιο δραστικά και μη παραδοσιακά μέτρα διασφάλισης».

Συγκεκριμένα, προτείνει στην κυβέρνησή του να απαιτήσει το νησί της Κω ως «εγγύηση» ή μάλλον υποθήκη για το δάνειο.
«Κατανοούμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να παρέχει εγγύηση για τα δάνεια με την μορφή μετρητών. Αλλά θα μπορούσε για παράδειγμα να μας δώσει ως υποθήκη το νησί της Κω, ώστε, όταν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, να πάρουμε τα τουριστικά έσοδα».

Δεν διστάζει μάλιστα να δημοσιεύσει φωτογραφίες του με φόντο την Κω, κρατώντας τη σημαία της Δανίας στα χέρια.
Ο Δανός ευρωβουλευτής δηλώνει σίγουρος για την ελληνική χρεοκοπία, λέγοντας ότι «καμία χώρα δεν έχει ανακτήσει τον έλεγχο της οικονομίας της, με χρέος άνω του 150% του ΑΕΠ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips