Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

«Φωτιά» από τον ουρανό έπεσε στην Αργεντινή


Μια γυναίκα νεκρή, πολλούς τραυματίες και κατεστραμμένα κτήρια άφησε πίσω της μια μπάλα φωτιάς που έπεσε ξαφνικά από τον ουρανό, στη μικρή πόλη Μόντε Γκράντε της Αργεντινής.
 Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι είδαν μια τεράστια σφαίρα φωτιάς στον ουρανό, ελάχιστα λεπτά πριν από την έκρηξη που έσπειρε την καταστροφή στο έδαφος. Απόδειξη των ισχυρισμών των κατοίκων αποτελεί και βίντεο που ανέβηκε στο YouTube και στο οποίο φαινόταν μια πύρινη φωτεινή τροχιά πάνω από την πόλη.

Το εντυπωσιακό αυτό φαινόμενο ήταν ορατό ακόμα και από την πόλη της Χιλής Τεμούκο, όπως και από την εκ διαμέτρου αντίθετη πόλη Μαρ ντελ Πλάτα της Αργεντινής, στις ακτές του Ατλαντικού.Πάντως, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα τι ακριβώς ήταν αυτό που προκάλεσε την καταστροφική έκρηξη, πέφτοντας φλεγόμενο από τον ουρανό, δεδομένου ότι δεν εντοπίστηκε ούτε κρατήρας!

Στην περιοχή έχουν ξεκινήσει έρευνες για ίχνη ραδιενέργειας ή ακόμα και για τον εντοπισμό αγνώστων υλικών, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η πύρινη σφαίρα μπορεί να κρύβει μυστικά εξωγήινης ζωής.
Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips