Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Το Facebook του πρωθυπουργού

Είναι από τις συμπτώσεις που κάνουν «κρα» ότι θέλει να μας πει κάτι η μοίρα μας… Σήμερα, 4 Οκτωβρίου 2011, είναι τα δεύτερα γενέθλια της διακυβέρνησης του Παπανδρέου και συγχρόνως η παγκόσμια ημέρα των ζώων. Οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι.
Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από την αποφράδα νύχτα της δεξιάς, όπου ο Καραμανλής νικήθηκε κατά κράτος (ήτοι 10 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά) από τον σημερινό πρωθυπουργό και (περίπου) όλοι ένιωσαν ένα μεγάλο αίσθημα ανακούφισης επειδή «λεφτά υπάρχουν» και προτιμήθηκε ο σοσιαλισμός από το χάος.

Δύο χρόνια στα οποία είδαμε πράματα και θάματα. Δύο χρόνια για τα οποία θα είναι περήφανο το ΠΑΣΟΚ. Δύο χρόνια που κλείνουν σε μια μέρα συμβολική για τα «γουρούνια» που κυβερνούν και τα «πρόβατα» που τους ψήφισαν. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» ζητά συγγνώμη από όλο το ζωικό βασίλειο και κάνει μια βόλτα στο προφίλ του πρωθυπουργού μας:

Όλα τα status των διασημοτήτων στο Facebook, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips