Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Lytro, η πρώτη κάμερα που καταργεί την εστίαση είναι εδώ!

Τον περασμένο Ιούνιο, είδαμε για πρώτη φορά τη Lytro και την επαναστατική τεχνολογία της, που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να εστιάζει (focus) σε οποιοδήποτε σημείο της φωτογραφίας μετά τη λήψη της, χωρίς καμία προηγούμενη ρύθμιση!

Πλέον, η εταιρία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της κάμερα, Lytro Light Field Camera, με τις προπαραγγελίες να έχουν ξεκινήσει ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της και τη διάθεση να ξεκινά στις αρχές του επόμενου έτους.Σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρίας, Ren Ng, εκτός από την προαναφερθείσα ιδιότητα ο χρήστης θα μπορεί να ρυθμίζει την εστίαση (εάν το επιθυμεί), ενώ περιλαμβάνεται και λειτουργία για λήψη 3D φωτογραφιών.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η Lytro Light Field Camera είναι μια συσκευή 11 Megaray (δηλαδή συλλαμβάνει 11 εκατομμύρια δέσμες φωτός), με 8x οπτικό zoom και φακό f/2.0, οθόνη αφής 1.46" LCD, υποδοχή microUSB (για μεταφορά δεδομένων και φόρτιση) και αποθηκευτικό χώρο 8GB/16GB, ενώ οι διαστάσεις της είναι 41 x 41 x 112 mm και ζυγίζει 214gr.

Όπως προείπαμε, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012, με τις τιμές να έχουν οριστεί στα $399 (8GB, Electric Blue – Graphite) και $499 (16GB, Red Hot).

Περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία Lytro εδώ.


Κάντε κλικ πάνω στα "θαμπά" σημεία στην εικόνα για να πάρετε μια γεύση

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips