Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Το YouTube γίνεται 3D!

Το YouTube ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία, η οποία αναλαμβάνει να αναβαθμίσει τα 2D videos σε 3D. Η νέα λειτουργία διατίθεται αυτή τη στιγμή ως beta. Παράλληλα, το YouTube προχωρά στην άρση το 15λεπτου περιορισμού στα videos όλων των “επαληθευμένων” χρηστών.

Η μετατροπή από 2D σε 3D γίνεται με βάση έναν ειδικό αλγόριθμο, ο οποίος ανιχνεύει κίνηση και χρώμα και τελικά δημιουργεί την αίσθηση του βάθους. Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο ένα native 3D video που τραβήχτηκε με 3D camera, ωστόσο είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στις επιλογές επεξεργασίας. Να διευκρινίσουμε ότι εξακολουθούν να απαιτούνται 3D γυαλιά ή έστω μια οθόνη που μπορεί να προβάλει glasses-free 3D.

Εν τω μεταξύ, το YouTube ανακοίνωσε ότι καταργείται ο περιορισμός των 15 λεπτών για όλα τα videos που ανεβαίνουν σε verified accounts. Οποιοδήποτε λογαριασμός μπορεί να γίνει verified, αρκεί ο χρήστης να δώσει το τηλέφωνό του και να εισαγάγει στη σελίδα τον ειδικό κωδικό που θα του έρθει με SMS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips