Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

29χρονη Ελληνίδα διεκδικεί την πρωθυπουργία...στον Καναδά!

Το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, όμως στον Καναδά, μια 29χρονη Ελληνίδα διεκδικεί την αντίστοιχη θέση!

Το όνομά της είναι Νίκη Άστον και πρόκειται για μία από τους εννέα υποψήφιους για τη διαδοχή του Τζακ Λέιτον στην ηγεσία του κόμματος και παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι εξαιρετικά δημοφιλής.

Η νεαρή Ελληνίδα, εκτός από άπταιστα αγγλικά και γαλλικά, μαθαίνει κινέζικα, ρώσικα και τούρκικα!

"Σήμερα ζητάω τη στήριξη σας, για να γίνω η επόμενη ηγέτιδα του NPD και η επόμενη πρωθυπουργός", είπε σε συνέντευξη Τύπου.Η Νίκη Άστον έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην παγκόσμια πολιτική οικονομία και τις διεθνείς σχέσεις και έχει εργαστεί ως καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο.

Πάντως, παρόλο που δραστηριοποιείται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού την χώρα της δεν την ξεχνάει. Μάλιστα, επέλεξε την γενέτειρα της μητέρας της, την Αλεξανδρούπολη, για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips