Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Bild: Κάντε δημοψήφισμα να διώξουμε τους Έλληνες από το ευρώ!

«Κυρία Μέρκελ, και εμείς θέλουμε δημοψήφισμα!» γράφει η γερμανική εφημερίδα και ζητά «πάρτε πίσω το ευρώ από τους Έλληνες!»...
Δεν είναι μόνο η Άνγκελα Μέρκελ, ο Νικολά Σαρκοζί, η Κριστίν Λαγκάρντ και πολλοί άλλοι που οργίστηκαν από την απόφαση Παπανδρέου να οδηγήσει την Ελλάδα σε δημοψήφισμα.
Είναι χαρακτηριστικό το σημερινό πρωτοσέλιδο της Bild, της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία γερμανικής εφημερίδας, που ζητά να εκδιωχθεί η Ελλάδα από την ευρωζώνη. Και ζητά να γίνει με... δημοψήφισμα!"Πάρτε πίσω το ευρώ από τους Έλληνες", είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της Bild, που ζητάει ο λαός και στη Γερμανία να μπορεί να αποφανθεί επίσης «για να βγουν οι Έλληνες πτωχευμένοι από την ευρωζώνη».

«Φτάνει πια! Εγγυόμαστε εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ για να σώσουμε τους Έλληνες από την πτώχευση και τώρα θέλουν πρώτα να αποφασίσουν αν θα κάνουν οικονομίες», αναφωνεί η Bild.

«Κυρία Μέρκελ, και εμείς θέλουμε δημοψήφισμα! Θέλουμε επίσης να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να βοηθάμε τους Έλληνες με δισεκατομμύρια ευρώ».

Η μεγαλύτερης κυκλοφορίας εφημερίδα στη Γερμανία, δεν θέλει πλέον οι Γερμανοί να πληρώνουν για την «ελληνική ακαταστασία, τη σπατάλη, του "διεφθαρμένου και σαθρού κράτους της».

«Θα έπρεπε να διεξαχθεί ένα δημοψήφισμα στη Γερμανία επίσης για την προγραμματισμένη αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών που προβλέπει ένα μόνιμο μηχανισμό διάσωσης. Αποφάσεις τέτοιας σημασίας δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται χωρίς το λαό», δήλωσε στην εφημερίδα ο Τόμας Σίλμπεχορν, μέλος του CSU, του βαυαρικού συντηρητικού κόμματος που είναι μέλος του συνασπισμού της Άνγκελα Μέρκελ.

Από την έναρξη της κρίσης στην ευρωζώνη, η εφημερίδα Bild έχει αποκτήσει ειδικότητα στην επίθεση εναντίον των Ελλήνων, απηχώντας την άποψη μιας μερίδας των Γερμανών που αισθάνονται εξαπατημένοι και δεν θέλουν να πληρώσουν για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας.


tanea.gr

Η bild δεν σταματάει να μας κράζει και πρέπει να τη λάβουμε σοβαρά υπ όψη μας...
φωτό από asimonis.wordpress.com

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips