Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

"Να αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο πριν ενώσει ο μικρός την Αριστερά"!

Πάνε για αλλαγή του εκλογικού νόμου για να αποτρέψουν συνένωση της Αριστεράς! 
Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές στο defencenet.gr, μία από τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης θα είναι να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο για να μην προλάβει η Αριστερά να ενωθεί και να κατέβει σε ενιαίο ψηφοδέλτιο είτε τώρα είτε στις επόμενες εκλογές και η προτεραιότητα αυτή συζητήθηκε σήμερα στην σύσκεψη της "μαύρης συμμαχίας" - που λέει και το ΚΚΕ - σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο!

"Αν καταφέρει αυτό που θέλει ο μικρός (σ.σ.: εννοεί τον Αλέξη Τσίπρα, πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ) τότε χαθήκαμε. Θα πάρουν 100 βουλευτές με την πριμοδότηση. Πρέπει να τον αλλάξουμε άμεσα για να αποφύγουμε αυτόν τον κίνδυνο"είπε ο Γ. Καρατζαφέρης στον Γ.Παπανδρέου για να συμφωνήσει ο τελευταίος λέγοντας "Ναι έχεις δίκαιο, κάτι πρέπει να γίνει με αυτό".

Πάντως στο πλαίσιο αυτό, ο ΛΑΟΣ δεν θέλει να πάρει το υπουργείο ΠΡΟΠΟ γιατί θα βρίσκει απέναντί του τον ΣΥΡΙΖΑ στις αστικές συγκρούσεις μεταξύ των πολιτών και των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο κίνδυνος η Αριστερά ενωμένη να κυριαρχήσει στο πολιτικό σκηνικό τώρα που χάθηκε το αντιμνημονιακό ανάχωμα της Νέας Δημοκρατίας, είναι όντως απόλυτα υπαρκτός. Πάντως δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την λέξη"μικρός" που χρησιμοποιήθηκε για τον Α.Τσίπρα, ο οποίος εξελίσσεται φαίνεται στον φόβο και τον τρόμο του συστήματος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.grΑρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips