Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Το χρώμα των μαλλιών σύμβουλος για την υγεία

Δείξε μου το χρώμα των μαλλιών σου, να σου πω για τον οργανισμό σου!
Έρευνες αποδεικνύουν ότι το φυσικό χρώμα των μαλλιών μας μπορεί να αποκαλύψει σε ποια σημεία υπερτερεί και σε ποια υστερεί ο οργανισμός σας.

Αν έχετε ξανθά μαλλιά, θα πρέπει να προσέχετε το μυικό σας σύστημα και την όρασή σας. Επίσης, επειδή όλες οι ξανθές γυναίκες έχουν έλλειψη μελαμίνης, είστε πιο επιρρεπείς στις δερματοπάθειες και τις φωτοαλλεργίες.
Αν έχετε κόκκινα μαλλιά, μια πρόσφατη έρευνα του Harvard αποκάλυψε ότι όσοι έχουν κόκκινα μαλλιά παρουσιάζουν μεγαλύτερες πιθανότητες να παρουσιάσουν την νόσο του Parkinson! Επιπλέον, μια ουσία του DNA που επιφέρει το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά σας σχετίζεται με τη νάρκωση, γι αυτό δε σας «πιάνει» όπως τις υπόλοιπες γυναίκες.

Αν έχετε καστανά μαλλιά, έχετε περισσότερες πιθανότητες να ταλαιπωρηθείτε από τριχόπτωση και να γίνετε μανιώδης καπνίστριες, αφού η μελαμίνη που υπάρχει σε μεγάλο ποσοστό στον οργανισμό σας σχετίζεται με την εξάρτηση από τη νικοτίνη.

Κι επειδή οι περισσότερες γυναίκες βάφουν συστηματικά τα μαλλιά τους, προσπαθήστε να θυμηθείτε το φυσικό σας χρώμα και επιλέξτε την κατάλληλη διατροφή για να αποφύγετε τις παραπάνω παθήσεις!Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips