Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Ο αποκλεισμός της Γαύδου και η απαξίωση της πολιτείας...

Άμεση η ανάγκη λύσης για το μεγάλο πρόβλημα του νησιού.
Νέος αποκλεισμός του Νησιού αυτή την φορά χειρότερος από ποτέ. Από σήμερα η Συγκοινωνία του νησιού με την Κρήτη ανύπαρκτη. Μόνο πολιτικές υποσχέσεις, χωρίς όμως υπογραφές. Η ενημέρωση ανύπαρκτη από όλους τους φορείς. Οι συνέπειες της κατάστασης αυτής σε λίγες μέρες θα είναι εμφανής. Καύσιμα τέλος, φάρμακα τέλος, νερό τέλος, ταχυδρομείο τέλος….
Το τελικό χτύπημα ήρθε χθες 31/10/2011 όπου τελείωσε η σύμβαση του καϊκιού Neptune χωρίς να βρεθεί Άλο πλοίο για την γραμμή Κρήτη Γαύδος. Ο υπουργός θαλάσσιων υποθέσεων έχει άλλα στο μυαλό του και δεν θα σκάση αν μια χούφτα ανθρώπων μένουν αποκλεισμένοι, πιασμένοι, και μονάχοι τους στα σύνορα της (ευρωπαϊκής) Ελλάδας. Ντροπή και αίσχος στους καρεκλοκένταυρος της εξουσίας. Και ακόμα χειρότερα για τους πολιτευτές της Κρήτης που έπρεπε να είχαν βάλει τέλος σε αυτό το πρόβλημα χρόνια τώρα.

Τζουνάρας Βασίλειος gavdosfm.gr
Από Δημαρχείο Γαύδου

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips