Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Τίτλοι τέλους για τέσσερις εκπομπές στην κρατική τηλεόραση

Ύστερα από εννέα χρόνια συνεχούς παρουσίας η Μπήλιω Τσουκαλά αποχαιρετά την κρατική τηλεόραση. Η δημοσιογράφος ενημερώθηκε λίγη ώρα πριν βγει στον αέρα ότι η σύμβασή της, που λήγει σήμερα, δεν ανανεώνεται.

Η Μπήλιω αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, ενώ την ίδια τύχη είχε και η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Αμυρά και Ράνια Τσιτσιμπίκου. Ολα δείχνουν ότι από τις 10 Δεκεμβρίου αποχαιρετούν τους τηλεθεατές και ο...
Κώστας Αρβανίτης με την «Πρωινή ενημέρωση» και η Μαρία Σαράφογλου με το «Συμβαίνει τώρα».

Η Μπήλιω Τσουκαλά είχε συμβόλαιο με την ΕΡΤ για ένα συν ένα χρόνο. Πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες, με απόφαση του νέου διοικητικού συμβουλίου, η εκπομπή της «Εχει γούστο» πήρε το πράσινο φως και για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Ως εκ τούτου, η παρουσιάστρια πίστεψε το αυτονόητο: ότι θα ετίθετο σε ισχύ ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου της. Παρ' όλα αυτά, ενημερώθηκε χθες το πρωί ότι η σύμβασή της δεν ανανεώνεται.

«Η διοίκηση με ενημέρωσε ότι σήμερα είναι η τελευταία ζωντανή εκπομπή. Από αύριο θα βλέπετε επαναλήψεις, γιατί λήγουν οι συμβάσεις μιας σειράς δημοσιογράφων και ως εκ τούτου βασικός κορμός εκπομπών δεν θα βγαίνει στον αέρα» είπε χθες η Μπήλιω στο τέλος της εκπομπής της, φανερά συγκινημένη, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει «αμηχανία και παγωμάρα». «Δεν το επέλεξα. Ελπίζω ότι θα βρεθεί σύντομα λύση» κατέληξε ευχαριστώντας το κοινό.

Από σήμερα ρολά κατεβάζει και το «Μένουμε Ελλάδα», καθώς λήγουν οι συμβάσεις του Γιώργου Αμυρά και της Ράνιας Τσιτσιμπίκου. Να σημειώσουμε ότι οι δύο αυτές εκπομπές, «Εχει γούστο» και «Μένουμε Ελλάδα», κάλυπταν καθημερινά μαζί με τις επαναλήψεις οχτώ ώρες τηλεοπτικού προγράμματος. Φαίνεται όμως ότι σε πολύ λίγες ημέρες η ΝΕΤ αποχαιρετά όλες τις ζωντανές εκπομπές της.

Στις 10 Δεκεμβρίου λήγουν οι συμβάσεις του Κώστα Αρβανίτη και της Μαρίας Σαράφογλου. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι και αυτές δεν θα ανανεωθούν, με αποτέλεσμα όλη η πρωινή ζώνη του καναλιού από τις 6.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι να προβάλλει επαναλήψεις.

Οσον αφορά τους δημοσιογράφους που πλαισιώνουν τις εκπομπές, οι συμβάσεις τους λήγουν στις 17 Ιανουαρίου και κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.Κρίμα για όλες τις εκπομπές και ειδικά για το "Μένουμε Ελλάδα" που αν μη τι άλλο αναδείκνυε τις άπειρες ομορφιές της πατρίδας μας. Ας ελπίσουμε να βρεθεί λύση και να συνεχιστεί. 

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips