Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Ανοίγει το πρώτο στον κόσμο σχολείο του σεξ

Ένα σχολείο πολύ διαφορετικό από τα άλλα, ανοίγει για πρώτη φορά στον κόσμο, με σκοπό να διδάξει την τέχνη της ερωτικής πράξης.

Πρόκειται για το Austrian School of Sex λίγα χιλιόμετρα έξω από την Βιέννη, το οποίο έχει μαθήματα που περιλαμβάνουν αρχαία και σύγχρονη ιστορία του σεξ, ενώ οι σεξουαλικές σχέσεις και οι τεχνικές των χαδιών είναι από τα βασικά μαθήματα της σχολής.

Η Ylva Maria Thompson, διευθύντρια της σχολής, υποστηρίζει πως «έχουμε εκπαιδεύσει το μυαλό μας,τους μυς μας, το σώμα μας, αλλά πόσο καλά έχουμε εκπαιδευτεί σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία…τον έρωτα;»

Το κάθε εξάμηνο περιλαμβάνει πέντε πλήρεις κύκλους μαθημάτων που χωρίζονται σε θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Τα δίδακτρα κάθε εξαμήνου είναι 1.400 ευρώ και περιλαμβάνουν διαμονή του σπουδαστή σε δίκλινο δωμάτιο, πλήρη διατροφή ενώ τα μέσα αντισύλληψης επιβαρύνουν τη σχολή.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα ενώ τα μαθήματα ξεκινούν τον Ιανουάριο."Η ιστορία και η μοντέρνα σεξουαλική θεωρία συνδυάζονται και η έμφαση δίνεται στο πώς κάποιος θα γίνει καλύτερος εραστής", συμπληρώνει η Σουηδέζα Thompson.
Τέλος, η διευθύντρια ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον για 4 Σαββατοκύριακα, θα πραγματοποιούνται και ταχύρρυθμα, αυτόνομα μαθήματα έναντι 250 ευρώ για τους επίδοξους μαθητές που θέλουν να αφιερώσουν μόνο δύο ημέρες για την επιμόρφωσή τους επί του θέματος.

Ευέλικτες σπουδές, δεν μπορείς να πεις...Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips