Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Έρευνα για το πραγματικό κόστος ιστοσελίδων του Κράτους

Ο εισαγγελέας Εφετών Γρ. Πεπόνης έδωσε εντολή για έρευνα σχετικά με πολλές ιστοσελίδες του δημοσίου που το κόστο τους φαίνεται να ήταν πολύ υψηλό και να μην δικαιολογείται. Η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή ερώτησης του βουλευτή Ν. Νικολόπουλου σχετικά με το κόστος αυτών των ιστοσελίδων και στο κατά πόσο είναι λογικό αυτό το ποσό.

Στην λίστα με αυτές τις ιστοσελίδες που θα εξεταστούν είναι οι ιστοσελίδες των Εφετείων Αθηνών και Θεσσαλονίκης για τις οποίες δόθηκαν 1.406.363 ευρώ, όπως επίσης και του Υπουργείου Εξωτερικών με 1.291.150 ευρώ, της Βουλής με 1.120.000 ευρώ και του ΝΑΤ με 900.00 ευρώ. Όπως φαίνεται είναι πολλά τα λεφτά Άρη..


Το θέμα βέβαια έχει συζητηθεί και παλιότερα αλλά η απόδοση ευθυνών στην Ελλάδα μοιάζει με ανέκδοτο...

... Συγκεκριμένα μάθαμε πως η ιστοσελίδα του ΙΚΑ κόστισε 2.200.000 ευρώ, ενώ παράλληλα ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει και 900.000 για την ...
... Γεμάτη διαφημιστικά banner σε μια ιστοσελίδα που δεν έχει καμία επισκεψιμότητα. Εχει ΕΥΔΑΠ , έχει Τσιμέντα , έχει Βασιλόπουλο Και πάνω όλους ο ΟΠΑΠ . Δηλαδή ακόμα και σήμερα ο ΟΠΑΠ πληρώνει διαφημιστική δαπάνη στην Μαργαρίτα για να διαφημιστεί σε μια ιστοσελίδα που δεν μπαίνει κανένας.

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips