Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Το Facebook του παραλίγο πρωθυπουργού

Εντάξει, η διαδικασία επιλογής ενός πρωθυπουργού επιβάλλεται να μην είναι πρόχειρη και να απαιτεί χρόνο, διεργασίες, συζητήσεις κτλ, αλλά αυτό το πράγμα με τις διαφωνίες των δύο, έχει παραξεφύγει. Με το που ολοκληρώνω αυτή την ανάρτηση, μαθαίνω πως η επιλογή Παπαδήμου ακυρώνεται και πάει στα σκουπίδια. (Τι καντήλια έριξα...)

Ο Παπαδήμος ζητούσε εξάμηνη θητεία και πρόσωπα δικής του επιλογής να τον πλαισιώνουν, ο Βενιζέλος ακούγεται πως δεν τον ήθελε, ο Σαμαράς δε θέλει δικά του στελέχη στην παράξενη αυτή κυβέρνηση και απαιτεί εκλογές το πολύ μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου (ανήμερα Αποκριών), ο Καρατζαφέρης ξενέρωσε και μάλλον δε θα συμμετάσχει στο concept, το ίδιο υποθέτω και η Ντόρα…

Ο "Νίντζα των αποκαλύψεων" σήμερα την πάτησε και κουράστηκε άδικα. Έψαξε και βρήκε το προφίλ στο Facebook ενός ανθρώπου... που χεστήκαμε πλέον για το ποιος είναι (εκτός αν αλλάξει πάλι κάτι). Παρόλα αυτά, ας δούμε πως αντέδρασε όταν συμφώνησε ν'αναλάβει το ανώτερο πολιτικό αξίωμα:

Όλα τα status των διασημοτήτων στο Facebook, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.
Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ.


Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips