Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Τα πέτρινα δάκρυα 7χρονης από την Ινδία

Προβληματίζει την ιατρική κοινότητα η περίπτωση μιας 7χρονης Ινδής που, αντί να κλαίει σαν όλους τους ανθρώπους, βγάζει πέτρες από τα μάτια της παρόλο που δε νιώθει πόνο. 
Η Kura Nitya που κατάγεται από ένα χωριό κοντά στο Hyderabad της Ινδίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Tamil Nesan το δεξί μάτι της Nitya δακρύζει πέτρες, οι οποίες μοιάζουν με κρύσταλλα, με μέσο όρο 12 με 25 πέτρες την ημέρα.


Σύμφωνα με τον παππού της, Gopal Reddy, οι πέτρες άρχισαν να εμφανίζονται και να πέφτουν από τα μάτια της στις 26 Οκτωβρίου αυτής της χρονιάς. “Αρχικά θεωρήσαμε ότι επρόκειτο για μία ‘θεϊκή δύναμη’ και προσευχηθήκαμε στο Θεό για να σταματήσει το φαινόμενο”, είπε, προσθέτοντας ότι φύλαξαν τις πέτρες για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, αν χρειαζόταν.

Η Nitya είπε ότι το κάτω μέρος του δεξιού της ματιού άρχισε να διογκώνεται προτού εμφανιστούν για πρώτη φορά στα μάτια της τα πέτρινα δάκρυα.

Οι γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, ενώ ο Δρ Kalyan Chakaravarthy που την παρακολουθεί στενά τον τελευταίο καιρό είπε ότι η Nitya είναι καλά στην υγεία της και ότι δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για το φαινόμενο.

Οι πέτρες έχουν μεταφερθεί στα εργαστήρια, ώστε να μελετηθούν περαιτέρω από τις επιστημονικές ομάδες.

Στο παρελθόν, υπήρχαν και άλλα παρόμοια παραδείγματα, όπως αυτό ενός νεαρού κοριτσιού από το Λίβανο:Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips