Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο από ανακυκλώσιμες συσκευασίες στην Κύπρο

Το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο, διακοσμημένο με ανακυκλώσιμες συσκευασίες δημιουργήθηκε από την GreenDot Κύπρου και κοσμεί από τις 3 Δεκεμβρίου 2011 την Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα. 
Το δέντρο έχει ύψος 20 και πλέον μέτρων και για την διακόσμηση του χρησιμοποιήθηκαν πέραν των 20.000 ανακυκλώσιμων συσκευασιών. Η επιβλητική και εκθαμβωτική παρουσία του δέντρου δεν αφήνει περιθώρια να μην σταθεί να το παρατηρήσει κάποιος. Και το σημαντικότερο είναι ότι αυτές οι συσκευασίες συλλέχθηκαν από τα παιδάκια της Λάρνακας από 30 σχολεία που συμμετείχαν στη συλλογή των ανακυκλώσιμων συσκευασιών.
Η προσπάθεια που έγινε από όλους όσοι συνεργάστηκαν για την κατασκευή του δέντρου είναι πραγματικά αξιέπαινη και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. 
Η GreenDot έκανε ανάλογη προσπάθεια και το 2009, αλλά φέτος ο πήχης ανέβηκε ψηλότερα και κατάθεραν να κατασκευάσουν το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο από ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips