Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Οξεία "Γαβαλίτιδα¨ στις εφορίες...

Πολίτες με φορολογικές εκκρεμότητες συρρέουν από το πρωί στα ταμεία των εφοριών, φορώντας καπέλα από βραδυνές εξόδους του Λάκη Γαβαλά, με την απαίτηση να έχουν την ίδια «χαλαρή» αντιμετώπιση όπως εκείνος!
Αυτή την εικόνα παρουσίαζει η ΙΓ Εφορία Πατησίων

Ένα νέο φαινόμενο οικονομικής ανυπακοής, τη λεγόμενη «Γαβαλοφάνεια», έχουν να αντιμετωπίσουν οι υπεύθυνοι των εφοριών στη χώρα. Δεκάδες οφειλέτες εμφανίζονται ντυμένοι Λάκης Γαβαλάς, απαιτώντας να πετύχουν ευνοϊκό διακανονισμό για τον ΦΠΑ τους, έναντι ενός μικρού προστίμου, όπως εκείνος!

Η κίνηση των οφειλετών βασίζεται στην απλή σκέψη ότι οι εκκεντρικές εμφανίσεις των celebrities κάνουν τους εφοριακούς πολύ πιο διστακτικούς στο να εφαρμόσουν το νόμο, γιατί αισθάνονται άσχημα να πάρουν χρήματα από ανθρώπους που έχουν δει στην τηλεόραση να χαριεντίζονται και να λένε αστεία, έστω κι αν χρωστάνε. Ενώ αντίθετα, οι συντάξεις και οι μισθοί των ανώνυμων, κόβονται πιο εύκολα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα τα ξόδευαν σε κάτι glamorous από αυτά που «κάνουν το κέφι να χτυπήσει κόκκινο».

Πάντως, ειδική ομάδα του ΣΔΟΕ ερευνά το πόθεν έσχες εκείνων που φόρεσαν το λεοπάρ φέσι, καθότι μόνο άνθρωποι που χρωστάνε ΦΠΑ, αλλά μπορούν και πετάνε λουλούδια στα μπουζούκια όπως ο Λάκης, έχουν τα οικονομικά μέσα να το φορέσουν.

Τέλος, σε έκτακτη ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, αναφέρεται ότι στα «εκκεντρικά» καπέλα υπό δίωξη δεν περιλαμβάνονται τα καλιμαύκια των κληρικών γιατί δεν τα έχει φορέσει (ακόμα) το fashion icon Gavalas.


Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips