Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Δείτε τι κάνει ο απίστευτος αυτός τύπος!

Ο γεννημμένος το 1976 Jeb Corliss, είναι σίγουρα ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Από αυτή την περίεργη μικρή πάστα ανθρώπων, που θέλουν πάντοτε να ξεπερνούν τα όρια.
Ο Corliss, ασχολείται με ένα άθλημα(;), που οι περισσότεροι θα το θεωρήσουν άχρηστο, επικίνδυνο, ακραίο, ενασχόληση για βλαμμένους στο μυαλό..


Σίγουρα αυτός ο άνθρωπος μόνο υψοφοβικός δεν είναι, μια και αυτό που κάνει, όλο και καλύτερα, επιχειρώντας κάθε φορά και κάτι νέο, είναι το να μεταμορφώνεται σε άνθρωπο-πουλί. Είναι skydiver, αλεξιπτωτιστής, BASE Jumper, αλλά πάνω απ΄ όλα wingsuitflyer.
Κατά καιρούς, έχει πηδήξει, από τον Πύργο του Άιφελ, από το Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντιγκ, από τους διπλούς Πύργους της Πετρόνας, στην Κουάλα Λουμπούρ, και συχνά πυκνά από τις Άλπεις.
Το "κουστούμι", που φορά, στις πτήσεις του, λέγεται Wing-suit, το έχει εξελίξει ο ίδιος, σε μια ιδέα, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1930.
Το αρχέγονο πάθος του ανθρώπου, να πετάξει...
Δείτε το βίντεο, και ανατριχιάστε.
Σημειώστε, δε, ότι στο τέλος προσγειώνεται με τη βοήθεια ενός μικρού αλεξίπτωτου, αν και τον τελευταίο καιρό, σπάει το κεφάλι του να βρεί μια λύση που θα του επιτρέπει να επιστρέφει στη γη, χωρίς τη βοήθεια αλεξιπτώτου. Respect!

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips