Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Γυαλιά που δεν θαμπώνουν

Τα Optifog διαθέτουν εξαιρετικά υδρόφιλους φακούς

Η γαλλική εταιρία Essilor δημιούργησε ένα νέο τύπο γυαλιών τα οποία δεν θαμπώνουν. Η Essilor έχει μεγάλη παράδοση στον τομέα της οπτικής τεχνολογίας αφού εκτός των άλλων ήταν εκείνη που έριξε στην αγορά την δεκαετία του 1950 τα πρώτα πολυεστιακά γυαλιά. Τα Optifog όπως ονομάζονται τα νέα γυαλιά έχουν και στις δύο πλευρές των φακών τους μια εξαιρετικά υδρόφιλη επικάλυψη που δεν επιτρέπει το θάμπωμα.

Τα Optifog αναμένεται να βοηθήσουν πολύ άτομα που η φύση της εργασίας ή δραστηριότητάς τους απαιτεί τα γυαλιά που φορούν να είναι πάντα απόλυτα «καθαρά» και να μην θαμπώνουν. Επαγγελματίες στον χώρο της μαγειρικής και της ιατρικής καθώς και αθλητές όπως ποδηλάτες και δρομείς είναι ορισμένοι από εκείνους που θα βρουν ιδιαίτερα χρήσιμα τα νέα γυαλιά.


Θοδωρής Λαΐνας στο Βήμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips