Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Το van του μέλλοντος

Είναι ηλεκτρικό και ακολουθεί τον... πεζό οδηγό του
Με εταιρείες όπως η Ford και η Renault να έχουν ήδη λανσάρει ηλεκτρικά van, η Volkswagen δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει.
Βέβαια, το eT! Concept είναι μόνο ένα πρωτότυπο που έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για έρευνα πάνω στη βιωσιμότητα των ηλεκτρικών ελαφρών φορτηγών. Διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους μέσα στους τροχούς, μια διάταξη που εξασφαλίζει μεγάλο χώρο φόρτωσης.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του eT! Concept είναι η δεξιά πόρτα που αποτελείται από δύο συρόμενα τμήματα, επιτρέποντας την εύκολη παράδοση των εμπορευμάτων. Το πιο σημαντικό όμως στοιχείο είναι η δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης. Με το σύστημα αυτό, ο οδηγός μπορεί με τις εντολές "Come to me" και "Follow me" να καλέσει το eT! Concept είτε να έρθει κοντά του, είτε να τον ακολουθεί στον δρόμο κατά την διάρκεια των παραδόσεων.
Μια ακόμη δυνατότητα είναι η οδήγηση μέσω του joystick που βρίσκεται στην μεριά του συνοδηγού. Και εμείς νομίζαμε πως ο ΚΙΤ ήταν αυτοκίνητο επιστημονικής φαντασίας...

Πηγή: gocar.gr
Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips