Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

What A Wonderful World: Βίντεο αριστούργημα από τον Sir Φυσικής Ζωής

Ο Sir David Attenborough είναι ο κορυφαίος Βρετανός filmmaker, παγκοσμίως γνωστός για την σειρά των ντοκυμαντέρ του: Life Collection. Δείτε το τελευταίο Έργο Τέχνης του: Frozen Planet.

Τα ντοκυμαντέρ του Sir David Attenborough με θέμα την φύση, είναι εκείνα που θέτουν τις προδιαγραφές των περισσότερων αντίστοιχων προγραμμάτων. Είναι παγκοσμίως γνωστός, ως ο καλύτερος Βρετανός του είδους και οι εκπομπές του προβάλλονταν στο BBc από το 1979 έως το 2008.


Στην τελευταία παραγωγή του: Frozen Planet διαβάζει τα λόγια του "What A Wonderful World" του Louis Armostrong, καθώς οι εικόνες του γεμίζουν την οθόνη...


Δείτε, το trailer της, ίσως, τελευταίας συνεργασίας του με το BBC. Ο Sir David Attenborough είναι 85 ετών και αφιέρωσε τα 50 χρόνια της ζωής του στη φύση και τα άγρια ζώα. Στη Βρετανία θεωρείται φυσικός θησαυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips