Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Όταν οι θύτες γίνονται… σχολιαστές!

Δήλωση Ρένας Δούρου, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας, υπεύθυνης Ευρωπαϊκής Πολιτικής, σχετικά με την ομολογία αποτυχίας αναφορικά με την περίπτωση της Ελλάδας από πλευράς της Άγκελα Μέρκελ:

«Η καθυστερημένη ομολογία αποτυχίας από την πλευρά της καγκελαρίου Μέρκελ αλλά και άλλων αξιωματούχων, όπως ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Μόντι, σχετικά με την περίπτωση της Ελλάδας, συνιστά πρόκληση για την κοινωνία. 

Ενόψει της συνόδου κορυφής της 30ης Ιανουαρίου, ‘αίφνης’ οι υπεύθυνοι της ραγδαίας φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας – οι χθεσινές εικόνες χιλιάδων ανθρώπων στο Σύνταγμα να περιμένουν να πάρουν τα λαχανικά που μοίρασαν οι αγρότες της Βοιωτίας, παρέπεμπαν στην… Κατοχή – ανακαλύπτουν ‘αδυναμία χειρισμού’ της ελληνικής περίπτωσης (Μέρκελ) ή ομολογούν ότι… έπεσαν έξω στην ύφεση (Ντράγκι).

Λειτουργούν δηλαδή ως σχολιαστές των ίδιων τους των αποφάσεων που τροφοδοτούν ακριβώς τον καταστροφικό φαύλο κύκλο της λιτότητας – ύφεσης – χρέους, που έχουν επιβάλλει στη χώρα μας. 

Η στάση τους δεν είναι μόνο πρόκληση αλλά συνιστά ύβρη! 

Από θύτες θέλουν να μετατραπούν σε… αντικειμενικούς σχολιαστές του καταστροφικού τους έργου ενώ παράλληλα εμμένουν, όπως η κ. Μέρκελ, στην εξοντωτική των κοινωνιών, συνταγή τους: δημοσιονομική πειθαρχία, κυρώσεις, περαιτέρω περιορισμός εθνικής κυριαρχίας, απόρριψη ευρωομολόγων, απόρριψη αλλαγής ρόλου και αποστολής της ΕΚΤ. 

«Αιδώς Αργείοι»; Όχι: «Αιδώς Αχρείοι!»


Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips