Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Ξενώνας για τα θύματα βίας στα Χανιά

Ψυχοκοινωνική και νομική στήριξη σε γυναίκες και παιδιά.
Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο Δήμος Χανίων, ο οποίος πρόκειται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα στη δημιουργία και λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους.

Θα γίνει η σχετική δημοσιοποίηση της πρόσκλησης, η οποία περιλαμβάνει το Δήμο Χανίων ως δικαιούχο φορέα της πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Ανάπτυξη και Λειτουργία Ξενώνων Φιλοξενίας», η οποία συγχρηματοδοτείται μέσω του Ε.Π. Διοικητική Μεταρρύθμισης του ΕΣΠΑ 2007-2013, με υπεύθυνη αρχή τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.

Ο Ξενώνας θα στελεχωθεί με ειδικό επιστημονικό προσωπικό το οποίο θα παρέχει ψυχοκοινωνική και νομική στήριξη στις γυναίκες θύματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν από την άσκηση ενδοοικογενειακής βίας. Ο τρόπος οργάνωσης του Ξενώνα καθώς και της στήριξης των γυναικών, θα ακολουθήσει τις προδιαγραφές που έχει εκπονήσει η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.

Έτσι στελέχη του Δήμου Χανίων θα βρίσκονται την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε τεχνική σύσκεψη της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, των δικαιούχων Δήμων και της Ε.Ε.Τ.Α.Α. κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα στο σύνολό του, καθώς και οι κρίσιμες παράμετροι, για την αποτελεσματική λειτουργία των ξενώνων φιλοξενίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips