Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

H Apple ξεπέρασε σε αξία την Ελλάδα!

Η μετοχή της Apple έφτασε τα 431 δολάρια και πλέον, όπως αναφέρει και ο ιστότοπος digital trends, η αξία της εταιρείας ξεπερνά τώρα ακόμα την αξία μερικών χωρών.

Ανάμεσα σε αυτές και της Ελλάδας.

Ειδικότερα η κεφαλαιοποίηση αγοράς της Apple - ο τρόπος δηλαδή με τον οποίο που η αξία μιας εταιρείας- ξεπέρασε τα 400 δολάρια δισ., αριθμός που είναι μεγαλύτερος από το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν χωρών όπως η Ελλάδα, η Αυστρία, η Αργεντινή ή Νότια Αφρική.

Υπενθυμίζουμε ότι Apple είναι αυτή τη στιγμή η δεύτερη πολυτιμότερη εταιρεία στον κόσμο πίσω από την Exxon Mobil, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 414 δισ. δολάρια.

Η θλιβερή πάντως αυτή είδηση δείχνει αρκετά για τις εποχές που ζούμε, στις οποίες η αξία μιας εταιρείας μπορεί να υπολογίζεται υψηλότερα από την αξία μιας χώρας...


Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips