Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

O χορός των χρωμάτων

Ένας φωτογράφος και βιοχημικός οργάνωσε ένα πείραμα για να διαπιστώσει την συμπεριφορά των βαφών όταν έρθουν σε στενή επαφή με τον ήχο. Το πείραμα διεξήχθη σε ένα creative studio στο Λονδίνο, το Dentsu London. Αρχικά «έντυσαν» ένα μικρό ηχείο με μια μεμβράνη και στην συνέχεια έριξαν πάνω στην μεμβράνη σταγόνες μιας βαφής που περιείχε τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
Όταν ενεργοποιήθηκε το ηχείο η βαφή άρχισε να δονείται από τα ηχητικά κύματα φαινόμενο που κατάφερε να αποτυπώσει με την κάμερα του ο Λίντεν Γκλέντχιλ. Αν και το φαινόμενο δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι εντούτοις η κάμερα κατέγραψε εκπληκτικές εικόνες με τα χρώματα κυριολεκτικά να χορεύουν καθώς έρχονταν σε επαφή με τα ηχητικά κύματα. Οι εικόνες είναι τόσο εντυπωσιακές που μεγάλη εταιρία κατασκευής τις χρησιμοποίησε σε διαφημιστική της καμπάνια.

πηγή: tovima.grΑρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips