Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Γιγαντιαίο Ανθρώπινο Αποτύπωμα 200 εκατ. ετών στην Νότιο Αφρική

Ο Michael Tellinger μας δείχνει στο βίντεο το αποτύπωμα που θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες αποδείξεις ότι κάποτε πριν από τεράστια χρονικά διαστήματα, ζούσαν γίγαντες στην Γή. Φυσικά φροντίζει το Smithsonian και οι πράκτορες του σε παγκόσμιο επίπεδο να μην βρίσκουμε ποτέ τίποτα από ότι αφορά την πραγματική μας ιστορία. Οι γεωλόγοι θαυμάζουν αυτό το γιγαντιαίο αποτύπωμα ποδιού στον σκληρό γρανίτη 122 εκατοστών. Βρίσκεται στην Νότιο Αφρική κοντά στην πόλη Mpaluzi κοντά στα σύνορα με την Swaziland. Υπολογίζεται ότι είναι μεταξύ 200 Εκατομμυρίων και 3 Δισεκατομμυρίων ετών!!!


Αυτό σύμφωνα με την τωρινή μας γνώση για την ιστορία του σχηματισμού των γρανιτικών πετρωμάτων στην ιστορία της Γης.

Το θέμα είναι τεράστιο και φυσικά υπάρχει τερατώδης παραπληροφόρηση για να μην γνωρίζουν ποτέ οι άνθρωποι την πραγματική τους ιστορία. Δεν πρόκειται σε αυτό το μικρό άρθρο να γράψω αυτήν την ιστορία με τους γίγαντες.

Τώρα σκεφθείτε, οι επιστήμονες σας λένε την αλήθεια; Ξέρουν; Κάποιοι φυσικά ξέρουν, αλλά «άλλων ρήμασι πείθονται»! Για αυτό και πάμε σύντομα στον εξ’ αποδώ, χάρις στους –ισμούς, το εγώ, και τις Οργανικές Πύλες φυσικά.

Δείτε περισσότερα στο terrapapers.com 

Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά προτιμάμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται.
Ευχαριστούμε.

Μετατροπέας Greeklish σε Ελληνικά

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε εικόνα στο σχόλιό σας περικλείσετέ τη μέσα στα [im] και [/im] δηλαδή: [im]Η-διεύθυνση-της-εικόνας-σας-εδώ[/im]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips